SAKARYA KARASU İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI MÜDÜRLER KURULU TOPLANTISI YAPILDI

 

Okul ve Kurum Müdürleri ile Değerlendirme Toplantısı

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çetin Turhan Okul Müdürlerimizle 2019-2020 eğitim öğretim yılı öncesi değerlendirme toplantısı yaptı.    

    Toplantıda İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Çetin Turhan 2019-2020 eğitim öğretim yılı için yapılan hazırlık çalışmalarını değerlendirerek: "Sizler Bakanlığımızın eğitim politikalarının uygulayıcılarısınız.  Bu bağlamda Okul Müdürlüklerinin üzerine düşen görev ve sorumlulukları layıkıyla yerine getireceklerini temenni ettiklerini söyledi. Eğitim yöneticileri olarak sizler önemlisiniz." dedi. Konuşmasının devamında, geçen dönemde de olduğu gibi beceri tasarım atölyelerine ağırlık verilmesi gerektiğini, öğrenci-öğretmen ve veli üçgeninin etkin işleyişinin sağlanması ve öğrencilerin gelecek hedeflerine ulaşmasında büyük rol oynadığının bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Okul müdürlerinin eğitim hedeflerine odaklanmaları ve öğretmen motivasyonunu üst düzeyde tutmak için gerekli tedbirleri almaları gerektiğini ifade etti..Hep birlikte Karasu'da eğitimi daha ileriye taşıyacağımıza inanıyor, yeni eğitim öğretim yılında hepinize başarılar diliyorum." diyerek sözlerini bitirdi.  

Daha sonra toplantının gündem maddelerine geçildi ve tüm okul müdürleri önümüzdeki bir eğitim ?öğretim yılının daha başarılı olması adına görüşlerini belirttiler ve bu doğrultuda kararlar alındı.

Toplantı 2019-2020 eğitim-öğretim yılının hayırlı ve başarılı olması dileği ile sona erdi.

 

İncilli Mahallesi Plaj Caddesi Hükumet Konağı Kat 4 54500 KARASU/SAKARYA - 0264 718 11 26

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.